Hinnasto


Arkisin koko päivä: 85e

Arkisin puoli päivää: 55e

Viikonloppuisin koko päivä: 100e 

Viikonloppuisin puoli päivää: 65e 

Yksittäisiä tunteja arkipäiville voi tiedustella sähköpostitse. Yksittäisen tunnin vuokra on jokaiselta alkavalta tunnilta 20e.

(Alv 0%)

Tilojen varaus- ja peruutusehdot
Varauksen tekeminen ja maksu: Varaukset tehdään sähköpostitse varaukset@olotilamoyo.fi tai yhteystiedot sivun lomakkeella. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mistä tilaisuudesta on kyse sekä varaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lasku toimitetaan sähköpostitse kuluvan kuukauden lopussa.

Saapuminen ja lähteminen: Tila on käytettävissä varatun ajan mukaisesti. Ovikoodin saa varausta edeltävänä päivänä sitä pyytämällä tekstiviestitse numerosta 040-776 5771. 

Jätekatos sijaitsee autopaikan vieressä, siivoustarvikkeita löytyy aulatilan syvennyksestä, tiskiainetta ja -harja keittiön kuivauskaapista. Viethän roskat mennessäsi ja varmistathan että tila jää muutenkin yhtä siistiin kuntoon kuin saapuessasi.

Peruutusehdot: Tilavarauksen voi perua kuluitta 7vrk ennen varauksen alkamisen ajankohtaa. Alle 7vrk perutuista varauksista veloitetaan täysi hinta.

Vastuista: Vierailunsa aikana tilan vuokraaja on vastuussa kaikesta toiminnastaan Olotila Moyon tiloissa ja on velvollinen korvaamaan tilaan tai irtaimelle aiheuttamansa vahingot täydessä laajuudessaan. Olotila Moyo ei ole vastuussa välillisistä vahingoista eikä tilan käyttäjille sattuneista loukkaantumisista vierailun aikana. Olotila Moyo ei myöskään vakuuta tilan käyttäjiä.

Tiimimme

Jaana Rajaveräjä

Olen Jaana Rajaveräjä psykoterapeutti (Valvira), kehopsykoterapeutti, työnohjaaja, psykofyysisen
psykoterapian kouluttaja. Pidän koulutuksia ja kursseja
rajataitoihin, itsesäätelyyn, kehollisiin menetelmiin ja
työhyvinvointiin liittyen. 

Moyossa järjestettävistä kursseista, koulutuksista ja tapahtumista saat tietoa Olotila Moyon Instagramia ja Facebook sivuja seuraamalla. 

jaana@rajaveraja.fi puh 0505574695
www.rajaveraja.fi